irodabútorok, iskolabútor és orvosi bútor irodabútorok, iskolabútor és orvosi bútor
Menü

Céginformáció

Üdvözöljük Önt a d. Projekt Bútor Kft.-nél!

 

A honlapon található képi és szöveges információkkal csak jelezni kívánjuk régi és leendő partnereink részére, hogy milyen jellegű bútorbeszerzésekben tudunk a segítségükre lenni.

Társaságunk gyárt és természetesen hazai és európai partnereivel együttműködve forgalmaz különböző bútorokat és berendezési tárgyakat. Munkánk részének tekintjük, hogy már a tervezési szakaszban támogassuk azoknak a kollégáknak a munkáját akiknek feladata a közösségi terek, épületek és létesítmények bútorainak a berendezése, tervezése.

Ezt a célt szolgálja az irodabútor, orvosi bútor, irodaszékiskolabútor, fémszekrény, wellnes bútor, konferenciaszék, stadionszék és az infiniti név alatt bemutatatott design kollekció termékkategóriák összeállítása.

Nap mint nap azt tapasztaljuk, hogy sokszor még a legrészletesebb termékinformációk sem helyettesíthetnek egy telefonos vagy egy személyes információcserét a sikeres bútorbeszerzés érdekében. Bár igyekszünk a széles termékválasztékunkat időnként tovább bővíteni, a bútorokat  rövid és szakszerű leírásokkal ellátni, elképzelhetőnek tarjuk, hogy Ön még sem találja meg itt amit keres vagy éppen több információra lenne szüksége.

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy bútorbeszerzési kérdésekben a segítségére lehetünk. Telfonáljon vagy Küldjön üzenet, de ha megtalálta amit keresett írja be a mennyiséget és már indíthatja is az Ajánlatkérését nekünk!

 

Partnereink tudják,

ha mi nem tudjuk, megmondjuk, ki tudja!

 

 

 

Dömök János

ügyvezető

 

Projekt Bútor bemutató terem
projekt designer

Partnereink:
Jooble munka magyarországon

Termék kategóriák
Tevékenységi körök