irodabútorok, iskolabútor és orvosi bútor irodabútorok, iskolabútor és orvosi bútor
Menü

Referenciák

Referenciák
Munkánk során számos komplett belsőépítészeti kivitelezést végeztünk, amelyek közül néhányat fotókkal illusztrálva itt tekinthet meg a Tisztelt Érdeklődő.

A bútorozási munkák jelentős részét nyílt közbeszerzési és meghívásos pályázatokon nyerjük el. Ezek a versenyek fontos információkat is biztosítanak a számunkra az irodabútor, irodai szék, fémszekrény, orvosi bútor és írólapos székek árainak folyamatos versenyképes szintű fenntartásához.

A referenciamunkáink között bemutatunk Önöknek, egy kórházi bútorozást, ahova egyedi gyártású laborbútorokat, kartontároló szekrényeket, orvosi bútorokat szállítottunk.

Az egyik Aqupark komplett berendezésekor, öltözőszekrény, napozóágy és egyedi recepriós bútorok szállítását tartalmazta a megbízás.

A szállodai munkánknál a belsőépítész tervei alapján komplett szobai bútorok gyártása és különböző design fotelek szállítása volt a feladat.

Az egyik közösségi háznál a faszékek mellet a rendezvényterem komplett hangtechnikai falburkolatát a gyártás mellett, terv hiányában meg is terveztük.

Gyártunk és tervezünk személyreszabott egyedi irodabútorokat, amelyek közül néhány változatot bemutatunk azok számára, akiknek az igényeit a különleges helyszíni adottságok miatt széria irodabútorral nem lehetséges megvalósítani.


Térségi Diagnosztikai és Szűrőközpont bútorozása
A beruházás HEFOP támogatással jött létre.
Az orvosi bútorok színe és formai megjelenése illeszkedik az intézmény építészeti stílusához. A közösségi terek fajellegű bútorai és az ide elhelyezett várótermi ok színvilága barátságos hangulatával képes oldani a betegek várakozás okozta türelmetlenségét.
A vizsgáló helyiségekben lévő bútorok esetében az időtálló műszaki tartalom került előtérbe. A szekrények fémlábakon helyezkednek el, a munkapultok a kézmosókkal összeépítve, Acryl bevonatú anyagokból készültek.
Az itt bemutatott referencia munkánál külön kiemeljük, a - hazai egészségügyi bútorgyártástól eltérően megvalósult - Corian borítással készült munkafelületeket és mosogatókat.
Aquapark berendezéseinek szállítása
A turisztikai létesítmény kialakítása és felszerelése az Európa Unió támogatásával valósult meg.
A berendezésekkel szembeni legfontosabb elvárásként a hossz élettartam került megfogalmazásra.
Az öltözőszekrények a szokványos ipari jellegű vékony fémlemez szekrényektől eltérően duplafalú anyagokból készültek, hegesztett kötésekkel.
A kültéren elhelyezett napozóágyak és napozószékek adonizált alumínium vázszerkezetűek. Több funkciós állíthatóság, karfák és napellenzők gondoskodnak a vendégek komfortos pihenéséről.
A kültéri padok és szemetesek szintén alumíniumból készült öntvények, és természetes faburkolatok kombinációjával harmonikusan beilleszkednek a környezetükbe.
Szálloda épület belsőépítészeti kialakítása
A belsőépítészeti kivitelezés a bútorozási feladatokon túl kiterjed a festés, tapétázás, padlóburkolatok ésa világítótestek beszerzésére és felszerelésére.
A bútorok cseresznye színű tömrfa frontfelületekkel és furnérozott bútorkorpuszokkal készültek.
A székek magyar gyártású pácolt, ragasztott capolt tömörfa ülőbútorok.
A klasszikus bútorformát tovább erősítik az aranya-barna-fekete színekben megjelenő tapéták, függönyök és padlóburkolatok.
Művelődési Ház felújítása
Az építészeti felújítás mellett fontos szempont volt a 300 fős rendezvényterem korszerű belsőépítészeti megjelenítése és az akusztikai jellemzők javítása.
Belsőépítészeti tervek nem álltak rendelkezésre, így a falburkolatok kiosztásának és csomópontjainak tervezését a szakembereink végezték.
A régi 1,0 m magas festett lambéria burkolat kibontásra került.
A falakra a padlótól az álmennyezetig juhar színű falburkolat készült. A falak felső kétharmadában elhelyezett akusztikai burkolat most már kedvező hangzást biztosít a teremben. Beépítésre került egy mobil hangszigetelt válaszfal is, amely egyidejűleg két rendezvény megtartását is lehetővé teszi.
Az elkészült rendezvényterem fényképei után a kivitelezés egyes fázisai is megtekinthetőek.
Általános iskola bútorozása
A beruházás ROP támogatással valósult meg.
Az iskolabútorok kiválasztásánál elsődleges szempontok, az egészséges testtartást és az oktatási munkát elősegítő műszaki feltételek megléte.
Az iskolai asztalok „C” vagy „T” formájú lábszerkezetei, az oválcsőből készült fémvázak a könnyű beülést biztosítják. Az ergonómiai követelményeknek megfelelően készült hajlított ülőpalástok jelentősen hozzájárulnak a tanítási órák alatt, a tanulók komfortérzetének a növeléséhez.
A harmonikus formavilág, az esztétikus megjelenés és színvilág hozzájárul a gyerekek és hallgatók oktatáshoz, később a munkához, az emberekhez fűződő kapcsolatainak a formálódásához.
Okmányirodák kialakítása és fotókabinok gyártása
Az okmányirodák a hivatalos ügyek intézésének speciális színterei. Itt történik az útlevelek, személyi okmányok kiállítása és nyilvántartása.
A bútorzatnak egyidejűleg kell biztosítania a nagyvolumenű ügyfélforgalmat, az ergonómiai szempontoknak megfelelő munkavégzést és az ügyfelek fényképeinek az elkészítését.
A helyszíni adottságok figyelembe vételével kialakított pultrendszerhez kapcsolódó fotókabinnak meg kell felelnie olyan speciális követelményeknek, amelyek biztosítják a jó minőségű fényképek elkészítését, a világító berendezések és technikai eszközök befogadását, valamint a mozgáskorlátozott ügyfelek akadálymentes közlekedését.

Polgármesteri Hivatal fejlesztése
A kisváros polgármesteri hivatala az utóbbi években jelentősen megnövekedett önkormányzati feladatokkal, egy zsúfoltságot előidéző, kis alapterületű épületben működött. A településen régóta hiányzott már egy elegáns, meghitt hangulatot sugárzó házasságkötő terem is.
A város vezetői elhatározták, hogy mindkét problémát a hivatal épületének a bővítésével fogják megoldani.
Az építési beruházás elkészült, a középpontjában egy 8 szögletű kupolaszerű teremmel.
Az önkormányzat vezetői egy rendezett, klasszikus megjelenésű bútorzatot képzeltek el, amely nem idegen a modern formájú épülettől. Az egyeztetések során közösen került kiválasztásra a bordó színű szövet és a tölgy anyagok kombinációja, valamint a visszafogott stílusú zsöllyék és az anyakönyvvezetői asztal is a település címerével.
Üzemi laboratóriumok kialakítása, laborbútorok gyártása
A laborbútorok üzemek, kutatóműhelyek, oktatási intézmények specifikus funkcióira tervezett berendezései.
A méretek, az anyagok és a bútorelemek funkciói teljes egészében a munkavégzés folyamatainak kerülnek alárendelésre.
A laborbútorokban biztosítani kell a víz, az elektromos áram és a gázvezetékek szakszerű elválasztását és vezetését.
A fém lábszerkezetek és a munkalapok megvédik a bútorlapból készült szekrényelemeket a kiömlő vegyszerektől és a különböző mechanikai hatásoktól.
A fedlapok készülhetnek dekoritos bútorlapból, rozsdamentes lemezburkolattal, Corian anyagból valamint Durcon gyártmányú epoxigyantából.
Irodai helyiségek bútorozása
Az irodai munkahelyek nagyon fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. A megfelelően megtervezett bútorzat nem csak kényelmes, de sugallja használójáról, hogy fontos számára a saját munkája. Jelzi partnerei részére, hogy fontosnak tekinti a hozzájuk fűződő kapcsolatát.
Partnereink igényeinek megfelelő irodabútor család kiválasztását követően, közreműködünk a megfelelő ülőbútorok, függöny és egyéb kiegészítő kellékek harmonikus kiválasztásában is.
Szociális intézmény bútorozása
A beruházás HEFOP támogatással készült.
A szociális intézmények egy-egy hátrányos helyzetű társadalmi csoport életvitelének a megkönnyítése céljából jönnek létre.
A bútorok megtervezésénél a legfontosabb szempont, ennek a sajátosságnak a figyelembevétele.
Az intézmény használói állandóan változnak, ezért a nagyfokú igénybevételnek hosszútávon kell megfelelnie az asztaloknak és székeknek.
A kellemes, kulturált belsőépítészeti környezet nem csak fogódzót, de inspirációt is jelent a használók számára a hétköznapokban.
Művelődési intézmény bútorozása
A beruházás címzett állami támogatással jött létre.
A művelődési intézmények egy-egy nagyobb közösség kulturális és szabadidős igényeinek a magas színvonalú kielégítésére létesülnek.
Alapvető elvárás a kisebb és nagyobb foglalkoztatók és termek biztosítása, a helyiségek funkcióinak változtathatósága.
A bútorok kiválasztásánál a formai szempontok mellett fontos, a könnyű és gyors mozgathatóság valamint a kis helyen történő tárolhatóság.
Egyéb berendezések, eszközök
Közbeszerzési pályázatokon elnyert munkáink során többször találkozunk olyan berendezésekkel és eszközökkel, amelyek általában nem részei egy szokványos bútorozási munkának.

E helyen bemutatunk néhány olyan terméket, amelyekből korábban nem gondoltuk, hogy valaha is be kell szereznünk majd partnereink részére.
Projekt Bútor bemutató terem
projekt designer

Partnereink:
Jooble munka magyarországon

Termék kategóriák
Tevékenységi körök